Jeugdkeepers trainen is het mooiste wat er is

Was het maar iedere dag vrijdag. Werken met Jeugdkeepers is het mooiste wat er is. En juist dat doen we iedere vrijdag, dan stormen er weer ruim 100 Jeugdkeepers het veld op om te doen wat ze graag doen. KEEPEN! De trainers krijgen zoveel voldoening van de leergierige keepers dat zowel de keepers als de trainers er geen genoeg van kunnen krijgen. En we bedenken natuurlijk altijd weer iets nieuws om de keepers weer een klein beetje beter te kunnen maken.

Bij de Onder 7 – Onder 11 keepers mocht Manon van der Laan, keepster van SJO WVC uit Vlagtwedde, deze week de wisselbokaal in ontvangst nemen. Manon maakt een mooie ontwikkeling door, tussen de jongens doet ze het dan ook heel erg goed. Niets kan altijd ineens goed gaan, als iets fout gaat kun je er van leren. Manon kijkt altijd naar verbetering en dat is voor de trainers prachtig om te zien. Keepers mogen best tevreden zijn, als ze daarnaast maar kijken wat er beter kan.

Bij de Onder 12 – Onder 19 groep was het Tobias Mulder, keeper van SV Marum, die er met de beker vandoor ging naar Marum. Tobias laat zien dat je met doorgaan veel kunt bereiken, zo wordt je iedere keer een stapje beter. Het gaat er bij keepers om dat je traint om beter te worden, daarbij zijn de trainers een mooi hulpmiddel om de keepers daarin te begeleiden.

Manon van der Laan en trainer Chris Weggemans
Tobias Mulder en trainer Sander Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.