Keepers Kids United te gast bij Keepersschool Groningen

Keepersschool Groningen geeft regelmatig keepersclinics bij de de clubs in de wijde regio. Op deze manier proberen we de jeugd nog meer te interesseren voor het keepen. Keepers worden steeds belangrijker in het voetbal dus zal de aandacht op dat gebied tevens vergroot moeten worden.

Middels de wekelijkse trainingen begeleid en ontwikkeld Keepersschool Groningen inmiddels 85 jeugdkeepers uit Groningen, Drenthe, Friesland en Noord Duitsland op het topsport complex Corpus den Hoorn.

Kids United is een prachtig initiaitief van Onno en Margriet Kukler en gegroeid naar een prachtige voetbalclub. Ieder kind vanaf 6 jaar met een beperking (lichamelijk, verstandelijk, downsyndroom, autisme) kan lid worden van Kids United om op deze manier toch te kunnen voetballen.

De keepers van Kids United zijn te gast op de training van “Keeping the Zero” op vrijdag 20 november a.s. De keepers zullen trainen van 16.45 tot 18.15 en zullen deelnemen aan een reguliere training. Op deze manier kunnen ook zij zich verder ontwikkelen, iedere stap is er weer 1!

Chris Weggemans, trainer van “Keeping the Zero” en ook trainer van Kids United ziet net als de andere trainers enorm uit naar deze training op Corpus.

Teamfoto Kids United seizoen 2015 - 2016
Teamfoto Kids United seizoen 2015 – 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.