Keepertraining, betere keeper willen worden, zelfreflectie en lerend vermogen leiden tot ontwikkeling

Keeper zijn is het mooiste wat er is. Tenminste, dat vinden wij keepers. Wekelijks staan de keepers op het trainingsveld om zich te ontwikkelen. Hard trainen en meer doen dan alleen maar op de goal staan en ballen op je afgevuurd krijgen. Zelf beter willen worden is belangrijk om ook echt beter te kunnen worden, net als zelfreflectie. Goede keepers zijn nooit honderd procent tevreden over hun training of wedstrijd. Er is altijd wel iets wat nog beter kan.

De wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talenstimulering is daarbij een “prijs” die de keepers kunnen winnen als het gaat om ontwikkeling en het geven van de juiste stimulans.

Bij de F en E keepers wat het Rick Dijkman, keeper van GVAV E3 die bij de trainers opviel door zijn hartstochtelijke inzet en passie. De bokaal ontving hij van trainer en FC Groningen doelman Stefan van der Lei.

Bij de D keepers en ouder ontving Thijmen Hoving, keeper van Velocitas C2, de wisselbokaal uit handen van Thijmen Hoving. Thijmen laat al langere tijd zien dat hij de beste wil worden en er alles aan doet om zijn doel te bereiken.

Rick Dijkman en trainer Stefan van der Lei
Rick Dijkman en trainer Stefan van der Lei
Thijmen Hoving en trainer Gaby Hemsens
Thijmen Hoving en trainer Gaby Hemsens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.