Keepers trainen om beter te worden 

Keepers trainen om beter te worden. Altijd. Of de zon nu schijnt, of als het regent zoals vandaag. Het maakt de inzet en enthousiasme alleen maar groter.

De keepers hebben een groter referentie kader omdat ze trainen met veel verschillende keepers waar ze zich aan kunnen optrekken. Goed zijn bij je club is mooi, je wordt las echt stappen beter als je maximaal uitgedaagd wordt. Ook de keepers die bij hun eigen club geen specifieke training krijgen worden maximaal uitgedaagd.

De wisselbekers voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging bij de F en E keepers naar Tobias Mulder van sv Marum. Bij de D keepers en hoger ging de bokaal naar Wessel Brink van Velocitas 1897.

Tobias doet zijn uiterste best om beter te worden. Als het even niet lukt baalde hij nog wel eens. Tobias snapt steeds beter dat je moet oefenen om iets uiteindelijk erg goed te kunnen en dat fouten maken goed is. Zowel tijdens trainingen als wedstrijden. Dat hoort bij de ontwikkeling.

Wessel Brink is ook een keeper die erg graag beter wil worden. Sinds de start van de Keepersschool een jaar geleden is hij van de partij. Slaat geen training over en altijd leergierig. Investeren in zichzelf is een woord dat met hoofdletters in zijn agenda staat. Trainen om beter te worden ipv trainen omdat het moet.

 

Wessel Brink en trainer Gaby Hemsens
Wessel Brink en trainer Gaby Hemsens
Tobias Mulder
Tobias Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.