Keepers van Hoogezand en Wildervank gaan er met de wisselbokaal vandoor

Wekelijks trainen de jeugdkeepers met veel inzet en enthousiasme om beter te worden. Zelfreflectie is daarbij ook een belangrijk onderdeel. De keepers doen  hun best om zichzelf verder te ontwikkelen en strijden daarnaast ook nog om de wisselbeker voor Talentontwikkeling en Talentstimulering.

Bij de F en E keepers was het 1e jaars E keeper Alin Turksma, keeper van Hoogezand E2, die de wisselbokaal mee naar Hoogezand nam. Alin heeft zijn zinnen al langere tijd op de beker gezet. Vandaag was het dan zover. De beker mee naar huis. Trots op de foto met trainer Bert Buurma.

Bij de D/C/B/A keepers was het 2e jaars E keeper Owen van Dijk, die al met de D keepers mee traint. Owen is keeper van Wildervank E1, die de beker met een grote glimlach in ontvangst nam van trainer Stefan van der Lei.

Alin Turksma en trainer Bert Buurma
Alin Turksma en trainer Bert Buurma
Owen van Dijk en trainer Stefan van der Lei
Owen van Dijk en trainer Stefan van der Lei

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.