Keepersschool Groningen nu ook erkend leerbedrijf

De kwaliteit van het opleiden van jeugdkeepers hebben we hoog in het vaandel staan. We werken tenslotte met kinderen die vanuit intrinsieke motivatie werken aan hun passie om beter te worden. De trainers doen dat wekelijks met veel plezier, enthousiasme en gedrevenheid.

Maatschappelijk wilden we echter ook graag wat doen door MBO studenten de ruimte te geven zich ook te ontwikkelen, vanzelfsprekend met en onder begeleiding. Dat betekend dat we na een screening nu erkend leerbedrijf zijn van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. En daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Op deze manier houden we onze kwaliteit hoog omdat we periodiek worden getoetst.

SBB erkenning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.