Keepersclinic voor jeugdkeepers vv Grijpskerk

Woensdag 16 september j.l. waren we te gast bij vv Grijpskerk. We mochten zelfs trainen op het prachtige hoofdveld, de omstandigheden waren daardoor perfect.

Ook de keepers van Grijpskerk waren in grote getale aanwezig. 23 jeugdkeepers deden hun uiterste best om zich verder te ontwikkelen. Enkele keepers zijn eigenlijk voetballers maar wilden kijken of ze keepen leuk vonden zodat ze misschien keeper willen worden.

Van Keepersschool Groningen waren 5 jeugdkeepers meegekomen om de jeugdkeepers te trainen van Grijpskerk. Dit doen we om zodat de keepers zich dan ook kunnen ontwikkelen in hun leiderschap, en dat is weer nodig om je verdediging goed te kunnen leiden. Ole Kneyber (Lycurgus C1), Wesley vd Beek (Marum A1), Chris Ridderstap (GRC Groningen D3), Leon Oldersma (GRC Groningen D1) en Ben Schaaphok (Grijpskerk E2) waren dit keer de trainers en zij gaven goede tips aan de keepers van Grijpskerk.

Uitgangshouding keeperVangen van de bal KeepersschoolWarming up keepers school Groningenvv GrijpskerkKeepersclincJeugdkeepers Grijpskerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.