Bij vv ASC75 in Augustinusga veel animo om een betere keeper te worden.

Woensdagavond 24 juni was Keepersschool Groningen te gast bij ASC 75 in Augustinusga. Natuurlijk wilden we dat graag toen ons gevraagd werd het keepen nog eens extra onder de aandacht te brengen bij de jeugd van ASC 75.

Dat konden we niet weigeren, we vinden het gewoon heel erg leuk met enthousiaste keepers te trainen of voetballers voor het keepen te interesseren. Daarnaast trainen drie keepers van ASC 75 wekelijks bij de Keepersschool in Groningen op Corpus den Hoorn.

De trainers, die normaal worden getraind op de vrijdag bij de Keepersschool, gaven nu zelf training om hun kennis te delen. Op deze manier konden ze spelenderwijs ook nog eens hun leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. De trainers waren vandaag Robbert Mooibroek (Velocitas C1), Ole Kneyber (Lycurgus C1), Rowan Boerema (GRC Groningen E3), Marnix Clermonts (GRC Groningen F1) en Ben Schaaphok (Grijpskerk E2). Jan Jelle Vd Veen (ASC 75 B1) en Eelze Spinder (Buitenpost C1) deden actief mee met de oudste groep. Allen in de nieuwe teamindeling van na de zomer.

Er was veel animo onder de jeugd van ASC 75 om een betere keeper te worden. Er werd goed getraind door de 18 jeugdkeepers.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.