Marnix Clermonts, keeper van het nieuwe F1 van GRC krijgt de bokaal van Wieger Sietsma

Wekelijks trainen de jeugdkeepers met enthousiasme, gedrevenheid en plezier om beter te worden. De trainers doen van alles om de jonge talenten te laten inzien wat ze moeten doen om zelf betere keepers te worden. Niet voorzeggen maar vragen stellen. Zo gaan de keepers nadenken over de dingen die ze doen.

Marnix Clermonts, 7 jaar pas, is keeper van het nieuwe F1 van GRC Groningen. Trainer Wieger Sietsma, onder contract bij SC Heerenveen, overhandigde de Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering vandaag aan Marnix. Een mooie opsteker zo vlak voor de vakantie.

Wieger Sietsma en Marnix Clermonts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.