Jeugdkeepers Seth Wattimury en Leon Oldersma met de Wisselbokaal de zomervakantie in.

De laatste training voor de zomerstop werkten de jeugdkeepers met veel enthousiasme en inzet af. Het was best zwaar, maar van opgeven was geen sprake.

Sinds vandaag hebben we twee Wisselbokalen. We hebben nl. Een beker gekregen van Donian Montage uit Peize. Bedankt!

De D keepers en ouder, en de F en E keepers kunnen daarom vanaf nu in beide leeftijdscategorieën een Wisselbokaal mee naar huis nemen.

Leon Oldersma en Seth Wattimury
Leon Oldersma en Seth Wattimury

Vandaag gingen Seth Wattimury en Leon Oldersma met de beker naar huis. Seth is pas 6 jaar, en laat wekelijks met zijn inzet en gedrevenheid zien dat hij er alles aan doet om een betere keeper te worden. En dat is natuurlijk erg mooi om te zien.

Leon is na de zomer 2e jaars E keeper maar traint al met de D keepers mee. Leon is onlangs op uitnodiging bij de training van het Nederlands elftal geweest en heeft gesproken met Jasper Cillissen, Kenneth Vermeer en Tim Krul. Hij was erg nieuwsgierig, vooral hoe hij een betere keeper kon worden. Goed, veel en hard trainen. Daarnaast altijd kijken waar je beter in kunt en daar aan werken, kreeg hij terug van de profkeepers. En dat klopt ook!

Beide jongens hebben geluk, ze mogen de beker 6 weken thuis houden. 14 Augustus beginnen we weer met de trainingen. We zien uit naar de vakantie, maar kunnen ook niet wachten tot de vakantie voorbij is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.