Sebastiaan van vv Peize wint de Wisselbokaal

Sebastiaan Ottens van vv Peize won op de laatste training van het Voorjaar 2015 definitief de Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering. Hij kreeg de beker uitgereikt van FC Groningen keeper Peter van der Vlag.

De afgelopen maanden hebben alle keepers intensief getraind en hebben alle keepers zich erg goed ontwikkelt.

De Wissebokaal kwam in de handen van Sebastiaan. Het bijzondere aan Sebastiaan vinden we dat hij heel erg hard traint om zijn doel te bereiken. Sebastiaan is nl. niet eens keeper bij zijn club, daarom investeert hij in zichzelf door bij de Keepersschool te trainen om zo beter te worden als de keepers die momenteel onder de lat staan. Sinds het begin van Keeping The Zero in september is Sebastiaan al lid en we zien hem met sprongen vooruitgaan.

Peter van der Vlag en Sebastiaan Ottens

Dat zien we ook bij de andere keepers. De betrokkenheid van de jongens is ook mooi om te zien.  Bij blessures zijn ze toch aanwezig om te helpen bij de training, en er ook dan nog iets van op te steken of hun kennis over te brengen op de andere jeugdkeepers.

We proberen de jongens te laten begrijpen dat ze zo goed kunnen worden als ze zelf willen. Ook Jasper Cillissen heeft hard getraind, tegenslagen gehad, een tijd 2e keeper bij Ajax geweest, maar gaf nooit op. Dat proberen we de jongens bij te brengen. Als je nu nog niet goed kunt duiken, nog geen goede trap hebt, nog niet zo goed bent in de opbouw of nog niet altijd geconcentreerd kunt zijn, je kunt het leren. Door niet op te geven.

Daarnaast kregen alle keepers een medaille uit handen van Peter van der Vlag.