Keeperstraining in Groningen dendert door tot de zomervakantie

De trein met keepers rijdt al 10 jaar iedere vrijdag en zondag het voetbalveld op. De keepers stappen uit op hetzelfde station en trainen hard om zo een betere keeper te kunnen worden. De keepersopleiding van Keeping the Zero in Groningen is niet alleen leuk maar ook enorm leerzaam. Zo leiden we de keepers iedere week op met de nadruk op een specifiek onderdeel. De keeperskampen die we houden zijn ook altijd goed bezocht. Het keeperskamp in de meivakantie is vol, maar in de laatste week van de zomervakantie is nog plek. Wees er wel snel bij. Want vol is vol. Natuurijk trainen we door tot de zomervakantie begint. Want de trein met keepers dendert gewoon door.

Bij de trainingen van vrijdag 12 april j.l. was het ook weer dolle pret. En natuurlijk werd er ook serieus getraind. De paal was een belangrijk item tijdens het trainingsweekend. De bij Zuidhorn keepende Jesse van der Wal nam trots de beker in ontvangst. Onder de arm mee naar Zuidhorn. Deze in 2015 geboren keeper zocht naar een manier om een betere keeper te worden. Hij traint om de week, dat past op dit moment nog wat beter in zijn schema. En dat is natuurlijk prima. De momenten dat hij er is zijn voor hem dan ook zeer waardevol. Zijn passie voor het keepen is groot, en dat is te zien op het veld.

Jesse van der Wal

Bij de tweede trainingsgroepen van 12 april ging de bij Lewenborg keepende Maarten Doedens er met de beker vandoor. Deze in 2006 geboren goalie zien we al drie jaar iedere vrijdag op de groene grasmat. Via via hoorde hij van ons, en dan is de stap snel gezet. Beter worden is wat hij graag wilde. En zo werken we samen aan de ontwikkeling van Maarten als keeper en mens. Dat is een bijkomend voordeel. De keepers kwaliteiten van Maarten ontwikkelen zich hard. En daar zijn we trots op.

Maarten Doedens

Op zondag 14 april ging de bij Scheemda keepende Xander Bloem er met de beker vandoor naar Oost Groningen. We zien de in 2011 geboren Xander sinds september 2023. Hij is een rustige maar gedreven kracht. Slaat geen enkele training over. Gewoon omdat hij keepen echt heel erg leuk vindt. En dan ontstaat er iets. Als je iedere week op het veld staat om je te ontwikkelen. Xander gaat natuurlijk nog veel beter worden, dat is een logisch gevolg van zijn inzet en passie.

Xander Bloem

Bij de laatste trainingsgroep van zondag 14 april was het de bij Peize keepende Tim Cornello die de beker meenam. Tim wint de beker voor de 2e keer in een maand tijd. Gewoon omdat hij zich enorm goed laat zien. Zijn keepende kwaliteiten gaan met sprongen vooruit. En dat is wat we graag zien. Het vuur is echt gaan branden bij deze in 2009 geboren doelman. Tim speelt bij Peize.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 19 april
  • Zondag 21 april
Tim Cornello

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.