Keepers genieten en leren tijdens de keeperstraining van Keeping the ZERO

Iedere vrijdag, zondag en dinsdag staan er trainingen op het programma. De trainingen worden iedere week enorm goed bezocht. Simpelweg omdat de keepers plezier hebben en omdat het leereffect hoog is. Zo is iedere training specifiek met een thema die de keepers zelf kiezen dmv het huiswerk dat ze maken.

Bij de dinsdagtraining in Assen was het de in 2014 geboren Jayden Huising die met de beker naar huis ging. Deze in 2014 geboren keeper speelt bij Wildervank. Zo komt hij iedere week trouw naar de trainingen met maar 1 doel. Beter worden. En dat gaat echt met stappen die je niet voor mogelijk houdt. Mooi om te zien hoe hij zocht vast weet te bijten in de onderdelen die we hem aanreiken. Met Jayden hebben we een paar ontwikkelgesprekken gehad, en dat werpt zijn vruchten af.

Jayden Huising

Bij de tweede groep op dinsdag in Assen was het de bij HZVV spelende Dylan Wesseling die de beker mee naar Hoogeveen kon nemen. Dylan is geboren in 2010. We zagen hem al eerder bij keepersdagen, keeperskampen en Keeperstalentendagen. Sinds kort is hij iedere week op de trainingen van Keeping the Zero. Stap voor stap zullen we zijn ontwikkeling stimuleren. Zijn leergierigheid is enorm. Dat is echt prettig werken. Dat hij veelal traint met oudere keepers doet hem enorm goed. Het plezier spat er af.

Dylan Wesseling

Op vrijdag 17 maart ging de bij Kloosterburen spelende Dex Vink (2013) er met de beker vandoor onder de arm. Man wat was hij trots. Hij kon in de auto op de weg terug naar huis nog steeds niet geloven dat hij de beker had gewonnen. Voor DEX is het een mooie beloning voor zijn inzet en ontwikkeling. Want beter worden doen we samen. De keeper, de keepers waar je mee traint en de trainer. Zo hebben we een mooie driehoek waar iedereen verantwoordelijkheid krijgt en ook neemt. Deze zullen we verder gaan ontwikkelen. En de zomertijd komt er aan. Ook dat is lekker.

Dex Vink

De tweede beker op 17 maart ging naar de bij Gomos uit Norg spelende Lars Huizing. Deze in 2000 geboren keeper zien we sinds dit seizoen. Gewoon omdat het bij de club niet goed geregeld is. Dat geldt voor de meeste clubs. Je hangt erbij en wordt als schietschijf gebruikt. Dat heeft niets met ontwikkelen en beter worden te maken. Maar Lars doet zijn stinkende best. En de stappen die hij sinds juni heeft gemaakt zijn fenomenaal. Hij is steeds beter in staat de juiste keuzes te maken om zo de ballen uit het doel te kunnen ranselen.

Lars Huizing

De laatste beker op zondag 19 maart ging naar de bij Omlandia uit Ten Boer spelende Samuel Uit Oude Groeneveld. Geboren in 2010 doet hij er iedere week alles om beter te kunnen worden. Altijd met plezier staat hij op het veld. Man wat geweldig dat het zo goed met hem gaat. Met tops en downs zien we hem beter worden. Fijn voor ons en met name fijn voor hem . Minder fijn voor zijn tegenstanders. Het wordt steeds moeilijker scoren.

De volgende trainingen:

  • Dinsdag 21 maart Assen (jeugd en senioren)
  • Vrijdag 24 maart
  • Zondag 26 maart
Samuel uit Oude Groeneveld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.