Gewilde keepster Luna Spin uitgenodigd door PEC Zwolle en SC Heerenveen

Dat Luna Spin (2008) zich heeft ontwikkeld is wel duidelijk. Haar eerste stappen bij ons op het veld waren op vrijdag 8 juni 2018. Inmiddels zijn we bijna 5 jaar verder. En wat we zien is echt fantastisch. Ze heeft echt enorme stappen gemaakt. In rap tempo heeft ze zich in de kijker gespeeld bij de KNVB selecties en traint ze ook al bij FC Groningen. Van haar toenmalige club Gieterveen heeft ze afscheid genomen door naar Veendam 1894 te gaan en daarna naar Helpman in Groningen.

Haar ontwikkeling gaat maar door. Zelfs zo goed dat ook andere clubs graag van haar kwaliteiten gebruik zouden willen maken. Zowel PEC Zwolle als SC Heerenveen zien in haar een groot talent. Bij beide clubs gaat ze dan ook op stage.

We wensen Luna vooral heel erg veel plezier.

Bekijk hier alle gescoute keepers: https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.