Regen deert de keepers niet bij de keeperstraining in Groningen

Zondag 18 september was het weer ouderwets herfstweer. De regen kwam met bakken uit de hemel vallen. Als je de regen over een heel jaar telt valt het wel mee hoe vaak we in de regen staan. Het plezier was er niet minder om. Keepers houden juist van regen. We houden ze natuurlijk ook goed warm met onze oefenstof. Met de beelden die we vooraf met de keepers delen warmen we ze alvast goed op. Dit weekend trainden we op dit soort situaties. Waar ga je nu precies staan? Wat doe je als de bal wat verder weg is?

Keepersschool Drenthe

Vanwege de grote vraag naar onze opleiding is Keepersschool Drenthe sinds eind augustus ook gestart in Assen. In Assen trainen we op de dinsdagen. De trainingen in Assen zijn voor keepers vanaf 7 jaar maar ook voor senioren. Aanmelden voor de trainingen in Assen kan voor keepers van alle leeftijden via deze link: https://keepersschoolgroningen.com/aanmelden-keepersschool-assen/

De eerste beker van zondag 18 september ging naar de bij GRC Groningen keepende Oscar Lipsic. Oscar is geboren in 2013. Hij leert echt enorm snel. We geven hem extra prikkels en hij doet wat er nodig is. Zo gaat hij continue mee in het niveau wat wordt geeist. Het proces van beter worden is aan Oscar duidelijk te zien. We zien hem iedere training beter worden.

Oscar Lipsic, GRC Groningen

Bij de tweede trainingsgroepen op 18 september ging de bokaal naar de bij Heerenveense Boys spelende Yelka Stallmann. Ze is echt een doorzetter. Gewoon omdat ze heel erg goed wil worden komt ze iedere week vanuit Heerenveen naar Groningen. Dat wordt inmiddels beloond. Ze is net gescout door SC Heerenveen waar ze 2 x per week gaat trainen. De ontwikkeling van Yelka is nog lang niet ten einde.

Yelka Stallmann, Heerenveense Boys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.