Keepster Yelka Stallmann gescout door SC Heerenveen

Dat keepen ook voor meiden is, dat is wel duidelijk. De meiden timmeren hard aan de weg. Dat geldt ook voor de in 2009 geboren Yelka Stallmann. Yelka speelt bij Heerenveense Boys in het gelijknamige dorp Heerenveen. Ze speelt tussen de jongens in de Onder 13-1.

Toen ze haar eerste training volgde in juli 2020 waren haar ambities al glashelder. Ze wilde net als haar oudere zus Hanna zo hoog mogelijk voetballen. Hanna speelt inmiddels bij PEC Zwolle en is jeugd international. Sindsdien rijdt ze iedere week met een van haar ouders van Heerenveen naar Groningen. Met als doel beter worden. Dus wat hebben we samen gedaan? Hard en serieus werken. Aan de punten die noodzakelijk zijn om stappen vooruit te kunnen maken. En dat gaat rustig. Zo zijn we inmiddels ruim 2 jaar verder en is ze gescout door SC Heerenveen. Na een aantal test trainingen gaat ze nu iedere week twee trainingen volgen met als doel definitief de overstap te maken naar de Friese club.

We wensen Yelka vooral heel erg veel plezier.

Bekijk hier alle gescoute keepers: https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Yelka Stallmann

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.