Wedstrijd situaties als rode draad tijdens de trainingen worden ondersteund met beelden bij Keeping the Zero

De zomerbreak zijn we al lang vergeten. De trainingen zijn al weer gestart sinds 26 augustus. We zijn weer volop bezig om de keepers verder te ontwikkelen. Dat doen we ook met beelden die de oefenstof ondersteunen. Dan begrijpen de keepers hoe ze het beste kunnen handelen in welke situatie. Zoals de 1 tegen 1.

Manchester United – Arsenal

Op zondag 9 september was dat dan ook het centrale thema. En dat is best lastig. Toch ging dat best goed. Bij de eerste trainingsgroepen ging Bram Sipkes (GRC Groningen) er met de beker vandoor. Bram, geboren in 2011, liet al heel erg goed zien dat hij snel leert. De 1 tegen 1 situatie leverde hem direct voordeel op. Het is voor ons erg mooi als keepers ervaren dat het beter gaat.

Bram Sipkes, GRC Groningen

Bij de tweede trainingsgroepen ging de beker mee naar Assen. Robin van Duijn (FC Assen) pakte de beker vol overtuiging. We zien al langer dat de ontwikkeling van Robin met stappen omhoog gaat. En dat is mooi om te zien. Deze in 2008 geboren keeper liet ook zien dat de 1 tegen 1 situaties lastig zijn, maar dat hij snel kan leren.

De volgende trainingen:

  • Dinsdag 13 september (Assen)
  • Vrijdag 16 september
  • Zondag 18 september

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.