Keepers gebruiken beelden om beter te worden

Iedere week op het veld om weer beter te worden. Dat is wat de keepers doen. Daar doen ze echt veel voor. Trainen en analyseren. Steeds maar weer zoeken naar details om beter te worden. De keepers krijgen nu ook beelden aangereikt. Beelden die de oefenvormen ondersteunen. Zo gaat het nog meer leven bij de keepers. Wat doe je in welke situatie, waar ga je staan en hoe ga je handelen. Vanuit verschillende perspectieven. Zo gebruiken we bijvoorbeeld de situatie van Andre Onana tegen Bayern München zoals hieronder. Of Manchester tegen Arsenal van 4 september.

United – Arsenal
Inter – Bayern
United – Arsenal

De bekers zijn natuurlijk ook onderdeel van de trainingen en ontwikkeling van de keepers. De eerste beker als beloning voor zijn ontwikkeling ging op vrijdag 9 september naar Ede Mol van Velocitas 1897. Ede is geboren in 2012. Dat Ede over een groot lerend vermogen bezit laat hij wekelijks zien. Zijn dromerigheid verdwijnt steeds meer en zijn keepershandelingen worden steeds beter. Zo doet Ede wat er nodig is om iedere keer een beetje beter te worden.

EDE MOL, VELOCITAS

De 2e beker van vrijdag 9 september ging naar de bij St. Annaparochie spelende Sianna Kuiken. Deze in 2008 geboren meid is enorm talentvol. Een pure liefhebber van het keepersvak. Ze slaat nagenoeg geen training over en is altijd te vinden bij de keepersdagen en keeperskampen. Zo rijdt ze iedere vrijdag samen met haar moeder naar Groningen en legt ze 180 kilometer af om in zichzelf te investeren. We kunnen niet anders dan trots zijn op de drive en mentaliteit van Sianna. Haar ontwikkeling gaat zoals we het graag zien. Stap voor stap omhoog.

De volgende trainingen zijn:

  • Zondag 11 september
SIANNA KUIKEN, ST. ANNAPAROCHIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.