Het laatste trainingsweekend van de keepers

Vrijdag 8 en zondag 10 juli is het laatste trainingsweekend van de keepers. De keepers genieten van iedere training. Zo was het ook tijdens de trainingen op vrijdag 1 en zondag 3 juli.

Thijs Prins ging met de beker aan de haal. Thijs, geboren in 2012, is een echte liefhebber. Zo hebben we hem het afgelopen jaar enorm zien groeien als keeper. Thijs speelt bij BATO uit Winschoten en maakt iedere week de rit naar Groningen om zich te kunnen ontwikkelen. Want hij wil gewoon de beste worden. En dat gaat hem dan ook echt heel erg goed af. Inmiddels heeft hij een dosis zelfvertrouwen die iedereen graag zou willen hebben, gewoon omdat hij weet wat hij kan. hij pakt ballen die je niet voor mogelijk houdt. Zijn focus en aandacht voor het voetbal zijn ook enorm gegroeid. Zijn ontwikkeling gaan we verder begeleiden.

Thijs Prins, BATO

De volgende bekers gingen naar twee andere talenten. Kyran Drommel (Be Quick 1887) en Wessel Renkema (Haulerwijk) pakten de bekers op de zondagochtend. Dit zijn er ook twee hoor. Beiden geboren In 2011 hebben ze dit jaar enorme stappen vooruit kunnen maken. Omdat ze zelf graag willen. Doorzetten en niet opgeven. Goed luisteren en met focus trainen. Met ruimte voor lol. Want plezier in wat je doet is het belangrijkste onderdeel als je beter wilt worden. Dat geldt voor beide jongens. Met plezier trainen ze, en het is voor ons als trainers heerlijk om deze knapen te mogen trainen.

Kyran Drommel (Be Quick 1887) en Wessel Renkema (Haulerwijk)

De laatste beker ging naar de in 2009 geboren Orfeas Illianidis. Wat een prachtige naam. Als keeper doe je altijd je best. Dat geldt ook voor Orfeas. Met een lach staat hij altijd op het veld. Hij geniet van de aandacht die hij krijgt, en voelt zich bovendien als een vis in het water tussen alle andere keepers. Want dat is het mooiste. Bij je club ben je de enige keeper. Bij de trainingen van Keeping the Zero zijn we allemaal keepers. Dan ontstaat er saamhorigheid. Orfeas speelt bij GVAV.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 8 juli
  • Zondag 10 juli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.