Voor de keepers die op zondag trainen is seizoen 2022 – 2023 ook begonnen.

Vrijdag 10 juni is het seizoen 2022 – 2023 begonnen voor de keepers die op vrijdag trainen. Zondag 12 juni was de KICK OFF voor de zondagsroepen. Het plezier en de passie was weer enorm.

Bij de eerste training van 2022 – 2023 vlogen de vonken er weer vanaf. De bij WVV uit Winschoten keepende Amre Modagmesh ging met de beker terug naar huis. Deze in 2010 geboren keeper wordt echt beter in beter. Toen hij kwam bijna twee jaar geleden was het nog speels, maar deed hij zijn uiterste best. Ook als het even niet lukte. Nu plukt hij de vruchten van zijn doorzettingsvermogen. De ballen die hij pakt, de snelheid die hij heeft, de motoriek die hij heeft en de lach die hij op zijn gezicht heeft zijn de onderdelen waar we echt enorm blij van worden. Amre maakt de ontwikkeling als keeper door die je graag wilt doormaken. Wat heerlijk is het om met hem te mogen trainen.

Amre Modagmesh

Bij de tweede keepersgroepen op zondag 12 juni j.l. was het de in 2007 geboren Jesper Smit die de beker mee naar huis kon nemen. Jesper speelt bij Westerkwartier. Deze in Nuis wonende keeper zien we al ruim 4 jaar iedere zondag. Natuurlijk is dat niet zonder reden. Jesper voelt zich thuis, en merkt dat hij beter en beter wordt. Het plezier dat hij uitstraalt echt ook genoeg. Beter worden is een proces, dat ondervindt Jesper aan den lijve. Mooi dat wij hem in dit proces mogen begeleiden. De precisie waarmee Jesper zijn positie kiest en dan in staat is onmogelijke ballen uit het doel te ranselen is om van te smullen.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 17 juni
  • Zondag 19 juni
Jesper Smit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.