De keepers trainen door. Seizoen 2022 – 2023 is weer begonnen.

Traditiegetrouw starten de keepers het seizoen per 1 juni. Na de Pinksterdagen was dan ook de KICK OFF van seizoen 2022 – 2023. Op vrijdag 10 juni stonden de keepers weer gretig op het veld.

Natuurlijk hebben we ook weer nieuwe bekers voor de de keepers die op vrijdag en zondag trainen. De eerste beker van het nieuwe seizoen ging naar de in 2012 geboren Maurits Scheffers. Dit is er eentje hoor. Maurits legt altijd een enorme dosis power in zijn trainingen. Lachen en plezier maken als het kan, hard werken en opletten als het nodig is. Maurits speelt bij Hoogezand. Sinds 2020 zien we hem iedere training op de vrijdag. En dat is altijd dolle pret. Maurits is enorm leergierig en dat gaat hem nog heel erg ver brengen.

Maurits Scheffers

De tweede beker op vrijdag 10 juni ging naar de bij ACV ASSEN keepende Jens Bergsma. Jens, geboren in 2007 heeft een paar goede voorwaarden. Hij heeft lengte, een goede motoriek, luistert en past toe, en heeft een drive die we het liefst zien op het veld. Wat een rust straalt hij daarnaast uit. Hij kwam aanwaaien via een keeperskamp in 2021. Sindsdien heeft hij een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo maakt hij nu de overstap van Haulerwijk naar ACV. Verder ontwikkelen betekent ook hoger spelen. We zijn trots op de ontwikkeling van Jens.

De volgende trainingen:

  • Zondag 12 juni
  • Vrijdag 17 en zondag 19 juni
Jens Bergsma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.