Bekerwinnaars 2021 – 2022 bekend bij Keeping the Zero

Iedere week trainen de keepers keihard om beter te kunnen worden. Daar doen ze dan ook heel erg veel voor. De extra trainingen die ze bij Keepersschool Groningen volgen doen ze heldere missie. Zo veel mogelijk de ZERO houden. En daar heb je natuurlijk onze keepersopleiding Keeping the Zero voor. Zo hebben we iedere week 4 bekers die keepers kunnen winnen, deze gebruiken we voor talentontwikkeling en talenstimulering.

De laatste trainingen 2021 -2022 waren op vrijdag 27 en zondag 29 mei. Niet getreurd. De trainingen gaan gewoon door. Komende week zijn we nog een weekje vrij imv het Pinksterweekend. De trainingen zijn vanaf 10 en 12 juni weer gewoon iedere week. Ieder jaar pakken de keepers daar ook nog eens extra winst tov de concurrentie.

De eerste keeper die de beker mag houden als beloning voor zijn ontwikkeling is de in 2010 geboren Quinten van Veen. We zien hem al 2,5 jaar iedere vrijdag op het veld op Corpus den Hoorn in Groningen. Ook bij de keeperskampen is hij niet weg te slaan. Het is dan ook een echte liefhebber. Quinten speelt bij Be Quick 1887. De ontwikkeling die Quinten door heeft gemaakt is enorm. Inmiddels zien we een kerel in het doel die weet wat hij moet doen in welke situatie.

Quinten van Veen, Be Quick 1887

Bij de tweede trainingsgroepen op vrijdag 27 mei was het de in 2004 geboren Xander Spriensma die de beker mee naar huis kon nemen in Uithuizermeeden. Xander zien we al ruim 6 jaar iedere vrijdag. Inmiddels is hij boomlang. Zijn groei zit niet alleen in zijn lengte maar met name in zijn kwaliteit als keeper. Wat een rustpunt moet zijn in het veld kun je omschrijven met de naam Xander Spriensma. Het is genieten als je met hem traint. Zowel voor de keepers als de trainers. We dollen wat, maken hem gek. stoken het vuurtje op en halen het beste in hem naar boven. Dat hij niet van opgeven weet is ook duidelijk. De ontwikkeling van Xander zal komend jaar dan ook gewoon verder gaan.

Xander Spriensma, Heracliden

De eerste beker op zondag 29 mei ging naar de in 2011 geboren Wessel Renkema. Hij speelt bij Haulerwijk. Met Wessel is het altijd dolle pret. We zien hem overigens al 4 jaar iedere zondag op het veld. Soms neemt hij wat lekkers voor ons als trainers mee. Het is toch mooi dat dit soort dingen gebeuren. Maar trainen kan hij ook als de beste. Wessel heeft een enorme drive en is hard op weg om een supergoede keeper te worden. Altijd met een lach op het veld, de chemie die we samen hebben is dan ook een gevolg van hoe we met alle keepers omgaan. Wessel mag trots zijn op zijn inzet, passie, plezier en ontwikkeling.

Wessel Renkema, Haulerwijk

De laatste keeper die een beker thuis in de prijzenkast kan zetten is de in 2006 geboren Thome Verpaalen. Deze inmiddels boomlange keeper zien we ook al 5 jaar iedere zondag op het veld. Samen met zijn inmiddels vrienden traint hij fanatiek om de beste versie van zichzelf te worden. En dat gaat goed. Echt heel erg goed. Met Thome is het altijd heerlijk op het veld. Genieten van beide kanten. Thome van de trainingen en wij als trainers van de progressie van Thome. Dat zijn plafond nog lang niet is bereikt is ook wel helder. Komend jaar zullen we gewoon verder gaan en zal Thome ons verrassen met zijn volgende stappen in zijn ontwikkeling.

Natuurlijk hebben we weer nieuwe bekers bij de volgende trainingen. Dat is tijdens de KICK OFF van 2022 – 2023.

De volgende trainingen:

  • 10 en 12 juni
  • 17 en 19 juni
  • 24 en 26 juni
  • 1 en 3 juli
  • 8 en 12 juli
Thome Verpaalen, Be Quick 1887

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.