Trainingen met keepers van alle leeftijden en kwaliteiten

Als het vrijdag is staan de keepers al weer te popelen. Dat geldt ook voor de zondag. Dan krijgen de 140 keepers die we opleiden nl. gerichte trainingen. Zo ontwikkelen we keepers van 7 tot en met 22 jaar. De kwaliteit is divers, het is aan ons samen de taak de kwaliteit te ontwikkelen en tot uiting te laten komen. Dat we dan ook nog starten met privé trainingen is voor veel keepers nog eens extra meegenomen. Nog meer maatwerk.

Daar komt nog bij dat we starten met het doorontwikkelen van senioren keepers op locatie van de betreffende clubs. Daar is, nadat we dit kenbaar maakten, al veel vraag naar opstaan. Zo brengen we kwaliteiten samen daar waar het nu niet mogelijk is. Bij de club kun je als senior de beste zijn, als je dan ineens samen gaat trainen met keepers van andere clubs kan dat ineens heel anders zijn. Dan moet je in het nivo mee.

Tijdens de training van zondag 13 maart j.l. was het de in 2010 geboren Robin Dories die de beker mee naar huis kon nemen. Robin speelt bij Lewenborg. Deze knaap pakt de ballen inmiddels met verve. Hij wil o zo graag beter worden. De goedlachse Robin houdt vanzelfsprekend van grappen, maar van beter worden als keeper net zo. De ballen, inzet en motivatie die hij aan de dag legt zijn bewonderenswaardig.

Robin Dories

De tweede beker op zondag 13 maart werd gretig in ontvangst genomen door de in 199 geboren Marco Vicente. Deze keeper met Zuid Afrikaanse roots aan er ook wat van. Dat hij ook nog eens alleen Engels spreekt is voor de trainers ook schakelen. Want wat zeg je als je snel iets wilt zeggen over zijn positie. De samenwerking gaat echter perfect. En met Marco, die enorm leergierig is, is het dan ook heerlijk trainen. Stap voor stap zien we hem groeien, dat voelt hij zelf ook. Zelfverzekerd is hij inmiddels. En dat is wat je dan ook gaat uitstralen. En dan gaan anderen het ook zien. En natuurlijk de spelers. De spitsen. En dat is wat we graag willen. De keepers worden een onneembare vesting.

Marco Vicente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.