Hard trainen met de keepers leidt tot progressie

De keepers die we iedere week op het veld zien op sportpark Corpus den Hoorn werken keihard. Gewoon omdat ze het maximale uit zichzelf willen halen. Beter worden is de rode draad in iedere training. Hard werken, goed opletten, goed om je heen kijken, luisteren naar de tips, zachte handen, snel voetenwerk en een dosis inzet van heb ik jou daar zorgen voor de progressie die we graag willen. Dat is beter worden, en dat zien we bij iedere keeper.

Bij de vrijdag groepen van 11 maart j.l. was het de bij Ezinge keepende Daniel Guikema die de beker mee naar huis kon nemen op het Hogeland. De 10 jarige Daniel kwam via via bij ons. Hij wilde graag beter worden als keeper. Na zijn proeftraining was de keus niet moeilijk. Sindsdien zien we hem iedere week. Dat Daniel graag beter wil worden is wel helder. Serieus werkt hij aan zijn proces van beter worden. Dat gaat met kleine stapjes, en dat si echt supermooi om te zien. Hij houdt zich heel erg goed staande in zijn trainingsgroep alsof hij alle keepers al jaren kent. Het plezier spat er dan ook iedere training weer af.

Daniel Guikema

De tweede beker op vrijdag 11 maart ging naar de in 2005 geboren Nick Potze. We zien Nick al 5 jaar iedere vrijdag op het veld. Deze in Musselkanaal wonende knaap speelt bij Nieuw Buinen. Kort geleden maakte hij zelfs als 17 jarige zijn debuut in het eerste team van Nieuw Buinen. En zijn optreden was voortreffelijk. Het plezier en de wil om te leren is iedere week weer zichtbaar. Nick slaat ook geen training over. Steevast zien we hem met een grote lach op het veld. Dat Nick de bokaal mee naar huis kon nemen is een beloning voor zijn inzet en ontwikkeling.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 18 maart
  • Zondag 20 maart
Nick Potze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.