Water in overvloed tijdens de keeperstraining

De weergoden hadden zondag 6 februari iets moois in petto. Enorm veel regen. Met bakken tegelijk. En wel de hele dag. De hervatting na de winterbreak stond voor de keepers die op zondag trainen in het teken van lekker weer keepen. Dat er water het veld lag maakte niets uit. De bal gleed lekker en de keepers konden zich lekker uitleven en glijden op het veld.

Bij de eerste keepersgroepen op zondag 6 februari was het de bij Omlandia uit Ten Boer keepende Samuel Uit Oude Groeneveld die de beker mee naar huis kon nemen,. De in 2010 geboren Samuel is een echte liefhebber. Toen hij voor de winterbreak zijn arm brak was hij ook gewoon op de training. Omdat hij er van geniet. Gewoon de trainers helpen en onderdeel zijn van het keepersteam. Zijn leergierigheid is enorm. Het is dan ook heerlijk trainen met Samuel. De beker werd dan ook netluid applaus uitgereikt afgelopen zondag.

Samuel uit Oude Groeneveld

Bij de tweede trainingsgroepen was het de in 2008 geboren Mark Woortmeijer die de beker mee naar huis nam. Mark speelt bij GVAV Rapiditas. Met Mark is het altijd lekker trainen. Hij doet zijn stinkende best en slaat geen enkele training over. Man wat een goede keeper gaat dit worden. Steeds beter herkent hij wat hij moet doen op welke momenten. Dat Mark de beker krijgt is loon naar werken.

De volgende trainingen zijn vrijdag 11 februari en zondag 13 februari.

Mark Woortmeijer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.