De keepersopleiding in Groningen is weer begonnen.

De winterbreak is voorbij, het is heerlijk om weer op het veld te staan met de keepers talenten. Keepers die ook echt beter willen worden. Iedere vrijdag en zondag staan we op het veld met ruim 130 keepers. En wat een plezier en passie. Beter worden is wat ze stuk voor stuk willen.

Natuurlijk waren de bekers als beloning en stimulans voor talentontwikkeling weer goed gepoetst. Bij de eerste trainingsgroepen op 4 februari 2022 was het de bij Nieuw Roden spelende Nathaniel Ottema (2010) die de beker trots in ontvangst nam. En ja, deze man kan er wat van. Een echte werker. Hard werkend om beter te worden. Hij had wat last van zijn knie omdat hij was gevallen na schooltijd. Maar we kennen Nathaniel. Dan komt hij wel gewoon. Simpelweg omdat hij de trainingen te leuk vindt. En natuurlijk omdat hij geen moment onbenut wil laten om beter te kunnen worden.

Nathaniel Ottema

De tweede beker bij de start van 2022 ging naar de in 2004 geboren Troy van der Meulen. Wat een plezier straalt er van hem af. Hij speelt bij TLC uit Leek. We zien Troy overigens als sinds juni 2015 iedere week op onze trainingen. Gewoon omdat hij een liefhebber is. De toen nog 10 jarige Troy is inmiddels een grote vent van 16 jaar geworden. De ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt is dan ook fenomenaal. Het plezier straalt er dan ook vanaf. Dat Troy de beker mee naar huis kon nemen is dan ook een mooie weerspiegeling van zijn inzet, structurele aanwezigheid en ontwikkeling.

De volgende trainingen:

  • Zondag 6 februari
  • Vrijdag 11 februari
  • Zondag 13 februari
Troy van der Meulen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.