Keepers genieten van trainingen bij Keepersschool Groningen

De volgende trainingen zijn op zondag 12 december 2021.

Corona beheerst grotendeels ons leven sinds maart 2020. Gelukkig kunnen de keepers gewoon de trainingen blijven volgen en gaat de keepersopleiding in Groningen gewoon door. Ook nu er na 17 uur niet meer op het veld getraind mag worden. De trainingen van Keeping the Zero zijn op vrijdag en zondag. Dat we niet meer mogen trainen op vrijdag was snel opgelost. Iedereen traint nu op de zondag. We beginnen lekker vroeg om 9.00 uur.

Bij de eerste trainingsgroepen op zondag 5 december j.l. was Bjorn Lacevic de winnaar die de beker mee naar huis kon nemen. De in 2010 geboren Bjorn speelt bij GRC Groningen. Voor Bjorn is het een thuiswedstrijd, we trainen op sportpark Corpus den Hoorn. Dat is ook de thuishaven van GRC Groningen en FC Groningen. Bjorn is een echte liefhebber, en lacht altijd op het veld. Gedreven als hij is luistert hij ook heel erg goed naar wat de trainers te zeggen hebben. Dat Bjorn de beker mee naar huis kan namen is een beloning voor zijn harde werken.

Bjorn Lacevic

De 2e beker op 5 december ging mee met Thijs van Rooijen, die zijn wedstrijden bij Helpman speelt. Deze in 2009 geboren knaap kan er echt wat van. Een enorme wilskracht legt hij iedere training op de mat. Zijn lerend vermogen is ook nog eens heel erg groot waardoor hij snel de dingen toepast die we hem leren. Het is heerlijk werken met Thijs. En natuurlijk, er gaat wel eens iets mis. Maar niet getreurd. Het gaat om het proces. Beter worden als keeper is een proces. En daar moet je altijd in blijven geloven. Want niets gaat vanzelf.

Thijs van Rooijen

De twee laatste bekers op zondag 5 december werden mee naar huis genomen door Vasco Hilverda en Aaron Wanki. Een groot compliment voor beide doelmannen. Vasco is een tijdje geblesseerd geweest maar maakte een hele sterke comeback op zijn eerste training. Aaron (2007)verdient altijd een compliment. Hij zeurt niet maar werkt. Werkt hard. Omdat hij snapt dat hard werken belangrijk is als je stappen wilt maken. Hij trekt zich op aan de mede keepers waar hij mee traint. Aaron speelt bij HFC15. Dat Aaron de beker mee naar huis nam is een mooie bevestiging dat hij op de goede lijn zit in zijn ontwikkeling. Vasco (2006) speelt bij Be Quick 1887 in Groningen, The good old heeft een hele talentvolle keeper in huis met Vasco. Hij zal het dan ook ver gaan schoppen. Wat een kwaliteit legt hij iedere keer op het veld. Echt fantastisch om met zoveel talentvolle keepers iedere week op het veld te staan.

De volgende trainingen zijn zondag 12 november 2021.

Vasco Hilverda en Aaron Wanki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.