Luna Spin en Megan Brugge opgenomen in KNVB Onder 14 selectie!

Man wat prachtig. Keeper zijn. En helemaal als je beter wilt worden. Dat geldt voor alle talenten die we opleiden. Beter worden is het motto. Iedere week maar weer. Luna Spin (Veendam 1894) en Megan Brugge (GVAV), beiden geboren in 2008, hebben deelgenomen aan selectietrainingen van de KNVB.

Deze trainingen waren voor het Onder 14 team voor de regio Noord (Groningen, Drenthe en Friesland). Daarna volgde samen met de regio Oost (Overijssel en Gelderland) een nieuwe proef. En die kwamen beide meiden ook goed door. Inmiddels zijn ze opgenomen in de KNVB Onder 14 selectie Noord – Oost Nederland. En dat is een toffe prestatie. Sianna Kuiken heeft momenteel en blessure, die sluit aan als ze weer fit is.

We wensen beide meiden vooral heel erg veel plezier!

Luna Spin (links) en Megan Brugge (rechts)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.