De keepers gaan op zondag ook tot het uiterste om een betere keeper te worden in Groningen

Iedere vrijdag en zondag staan de keepers op het veld in Groningen. Met slechts 1 doel. Beter worden. Stap voor stap. De ene traint op vrijdag en de andere op zondag. Er zijn zelfs keepers die op beide dagen trainen. Gewoon omdat het superleuk is. En gaan de keepers iedere vrijdag en zondag tot het uiterste om beter en beter te worden,

Op zondag 31 oktober 2021 was het Rafaela Erenstein die de beker bij de eerste keepersgroepen in ontvangst kon nemen. De in 2009 geboren Rafaela doet wat ze moet doen. Hard werken in stilte. En dan zien we ontwikkeling. Helemaal als je goed oplet. Ze speelt haar wedstrijden bij Loppersum. De trainingen gaan steeds beter, simpelweg omdat ze steeds beter door heeft wat ze moet doen in welke situatie. Snel verplaatsen en in de juiste positie komen is best lastig, want goals voorkomen is wat we graag doen. Juist in dat onderdeel maakt ze de ontwikkeling door die we graag zien.

Rafaele Erenstein

Bij de 2e keepersgroepen was het de bij Be Quick 1887 spelende Vasco Hilverda die de beker mee naar huis nam. Vasco, geboren in 2006, is enorm leergierig. Het type wat we graag zien op het veld. Alle informatie die hij krijgt aangereikt neemt hij als een spons op. En dan word je beter en beter. Zo gaat Vasco hard. Hard omhoog op de ladder. En daar zijn we trots op. Zo tikt hij een nivo aan waar hij blij van wordt. En andere keepers neemt hij daarmee in zijn kielzog mee. Zo wordt je samen beter!

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 5 november
  • Zondag 7 november
Vasco Hilverda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.