Keepers uit Weiteveen en Surhuisterveen pakken prijzen

De keepers , die we opleiden komen uit de drie noordelijke provincies. Het is mooi om te zien dat er zoveel keepers zijn, die echt beter willen worden. Vaak slaan ze dan een training bij hun club over om zich specifiek op keepersgebied te kunnen ontwikkelen. Tijdens de trainingen van zondag 19 september was he de bij Buitenpost keepende Demian Hamstra , die de beker mee naar zijn woonplaats Surhuisterveen kon nemen. De in 2010 geboren Demian laat als geen ander zien dat je met de juiste wil, beter kunt worden. En dat het goed met hem gaat is overduidelijk: leergierig, enthousiast en met veel plezier, zien hem al ruim 2 jaar iedere zondag op onze trainingen!

Demian Hamstra

Bij de tweede keepersgroepen van zondag 19 september was het de in Schoonebeek woonachtige Kjelld Temmen , die de beker mee naar huis kon nemen. De in 2006 geboren Kjelld zien we sinds april van dit jaar iedere zondag. Wat een drive heeft deze jongen! Hij WERKT!Hij werkt zich drie slagen in de rondte. Simpelweg omdat hij beter wil worden. Hij klaagt nergens over, maar doet wat hij moet doen. Hij weet, waarom hij het doet en dat leren gaat met horten en stoten. Dat Kjelld beter en beter wordt is wel te zien. Hij merkt het vooral zelf, omdat hij meer ballen pakt. En daar gaat het om. Ballen pakken om de 0 te behouden. Trots zijn we dan ook op de leercurve van deze jonge keeper, die overigens keept bij vv Schoonebeek.

Kjelld Temmen

Een gedachte over “Keepers uit Weiteveen en Surhuisterveen pakken prijzen

  1. Oh yes mooi dat jullie zien dat het goed gaat natuurlijk doe ik ook mijn best maar ik denk ook dat ik heel veel van jullie trainingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.