De keeperstraining gedeeltelijk gestaakt door het onweer

Tijdens de trainingen van vrijdag 10 september gooide het onweer wat roet in het eten. De eerste groepen starten zoals gebruikelijk om 17 uur. Na drie kwartier was het niet meer veilig om nog op het veld te staan. We garanderen de veiligheid van de keepers. De beker bleef daardoor in de kast staan.

De start van de tweede groepen werd uitgesteld, ook met oog op het onweer. gelukkig trok het onweer over en konden de keepers lekker trainen. De beker ging met Ivar Brons mee naar Westerlee. Ivar, geboren in 2009, speelt bij Veendam 1894. Dit is een talentje hoor. We zien hem al sinds 2017 iedere week op het veld. Ivar is enorm leergierig en gretig. Slaat dan ook geen enkele training over. Continue kunnen we hem extra prikkels geven. Zo traint hij altijd met oudere keepers en is hij vervroegd overgegaan naar de tweede trainingsgroepen.

De volgende trainingen zijn op zondag 12 september a.s.

Ivar Brons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.