Het was weer een tof keepersweekend

Het weekend staat altijd bol van de keepersactiviteiten. Op vrijdag starten de eerste groepen om 5 uur, gevolgd door de groepen van 18.15 uur. Op zaterdag wordt en dan lekker gevoetbald waarna er op zondag weer wordt getraind. Om 10 en 11 uur staan de keepers dan alweer gemotiveerd op het veld op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Het was wederom een tof keepersweekend!

Op vrijdag 3 september j.l. ging de in 2010 geboren Quinten van Veen er met de beker vandoor naar huis. De beker die steevast zorgt voor extra motivatie als stimulans en beloning voor de ontwikkeling van de keepers. Quinten is een echte liefhebber. Bij het twee daagse keeperskamp in de herfstvakantie zien we hem natuurlijk ook weer. Dat wordt niet alleen hard werken, maar ook super gezellig. Helemaal als we aan onze eerdere keeperskampen refereren. Quinten doet altijd zijn uiterste best op de trainingen, en zo hoort het ook. Natuurlijk is er genoeg tijd voor gezelligheid, maar als we op het veld staan dan verlangen we ook inzet. En dat zien we bij hem. Zijn ontwikkeling gaat dus ook zoals we het graag zien.

Quinten van Veen, Be Quick 1887

Bij de tweede keepersgroepen op vrijdag 3 september j.l. ging de in 2005 geboren Ben Schaaphok er met de beker vandoor. Ben zien we al 6 jaar lang iedere vrijdag. En dat hij het naar zijn zin heeft is wel duidelijk. Ben speelt overigens bij Grijpskerk. De inzet en beleving van Ben is tomeloos. Wat werkt deze knap altijd hard. Daarnaast is het enorm leuk keepers van dichtbij zo te zien groeien. Keep going Ben!

Ben Schaaphok, Grijpskerk

Bij de eerste keepersgroepen op zondag 5 september ging Ricardo Roskam er met de beker vandoor naar huis in Bellingwolde. Hij speelt bij de gelijknamige club. De in 2010 geboren Ricardo houdt niet alleen van keepen, hij doet er alles aan om beter en beter te worden. Zijn rode hoofd op de foto spreekt dan ook boekdelen. Het was warm, maar Ricardo doet gewoon wat hij moet doen. Motorisch gaat het ook steeds beter, en ook dat is een winstpunt van Ricardo. Zo doe je alles zelf als je maar echt wilt.

Ricardo Roskam, Bellingwolde

Bij de laatste keepersgroepen op zondag 5 september was het de bij FC Assen keepende Robin van Duijn die de beker mee naar huis in Assen kon nemen. Robin is overigens geboren in 2008. Hij keept met flair. En ook dat is we graag zien. Bang zijn we nooit. We gaan vol voor iedere bal met maar 1 doel. De ZERO! En dat is waarom Robin ook naar de trainingen komt, simpelweg omdat hij steeds beter in staat wil zijn de nul te kunnen houden.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 10 en zondag 12 september a.s.

Robin van Duijn, FC Assen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.