Keepers ontwikkelen in het weekend

De 2e vrijdagtraining na de zomerbreak is alweer een feit. Op vrijdag 20 augustus zijn we weer gestart met onze keepersopleiding. Zondag 29 augustus is de 2e training van de zondag groepen.

De bekers voor talentontwikkeling en talent stimulering zijn natuurlijk altijd het mikpunt van aandacht. Er werd weer hard gewerkt en natuurlijk met veel plezier. Ook mochten we weer 12 nieuwe talenten ontmoeten. Met alle keepers gaan we weer hart aan de slag.

De eerste bekerwinnaar van de vrijdag is Raffael Verwer, spelend bij Oosterparkers. Raffael, geboren in 2009, wordt steeds meer liefhebber. Sinds een jaar zien we hem iedere vrijdag, en hij wordt sneller en alerter op zijn omgeving. Daardoor is hij beter in staat situaties in te schatten en ballen te stoppen. Want dat is onze basis taak. De ZERO als doel.

Raffael Verwer

Bij de 2e trainingsgroepen was het de in 2008 geboren Nick van Tricht die de beker mee naar Marum kon nemen. Hij speelt ook bij Marum. Nick is ook een echte liefhebber. Dat geldt overigens voor iedereen die bij ons traint. Het is hard werken en dan beter worden. Nick zien we al ruim twee jaar. Op de keeperskampen duikt hij ook op. Gewoon omdat hij plezier in her keepen heeft en omdat er vriendschappen ontstaan. Zo is hij ook bij ons twee daagse Keeperskamp in de herfstvakantie.

De volgende trainingen zijn zondag 29 augustus.

Nick van Tricht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.