Trainingen met de keepers zijn weer begonnen na de zomerbreak

De zomer, wat zullen we er over zeggen. Het weer in Nederland was nogal onstuimig. Laten we het daar op houden. Als je in het buitenland bent geweest dan heb je veel zon gezien, en dat is altijd lekker. Na de laatste trainingen in juli hebben de keepers massaal van de vakantie genoten, de zomerbreak is echter voorbij. Afgelopen week hadden we al het keepers trainingskamp. Dat was 5 dagen plezier! Het volgende Keeperskamp staat alweer op de planning. Een twee daagse plus overnachting in de herfstvakantie!

Op vrijdag 20 en zondag 22 augustus stonden de keepers weer op het veld, al zijn er ook nog velen met vakantie. Natuurlijk waren de keepers weer gretig, blij als ze waren dat ze weer op het veld mochten staan.

Bij de eerste groep keepers was het de in Blauwe Stad woonachtige Jitse Bonga die met de beker naar huis ging. Jitse, spelend bij Bato, heeft een enorme drive. Dat is mooi om te zien. Extra knap is dat hij ook al de hele week bij het keeperskamp aanwezig was. De energie die hij vrijdagavond nog op de mat kon leggen was dan ook prijzenswaardig. Jitse is geboren in 2011. De beker ging meer dan terecht mee met Jitse.

Jitse Bonga

Bij de 2e keepersgroepen was het ook al een keeper die de hele week bij het keeperskamp was geweest die de bokaal mee naar huis nam. Het was de bij Actief in Eelde keepende Nieck Wilmink die er met de beker vandoor ging. De hele week al met zijn keepersvrienden op het kamp, we zien hem en zijn vrienden ook weer bij het twee daagse keeperskamp in de herfstvakantie. Dat zijn nog eens liefhebbers. Nieck, geboren in 2008, maakt de stappen die we toejuichen. Man wat is het mooi om hem te zien genieten op het veld als hij zijn handschoenen aan heeft. Hij pakt ook nog eens steeds meer onmogelijke ballen.

Nieck Wilmink

Zondag 22 augustus was weer een heel ander verhaal. De regen kwam niet met 1 bak maar met 100 bakken tegelijk uit de hemel gevallen. Maar, de keepers genoten. Het is heerlijk om te keepen als het regent. Steevast doken ze dan ook op iedere bal. Dolle pret met de gezamenlijke buikschuivers. Ook dat was leuk. De beker ging mee naar Haulerwijk, Mart Wijma nam hem onder zijn arm mee. Mart is geboren in 2010. Het is genieten als je met hem mag trainen. Wat een plezier hebben we dan.

Mart Wijma

De laatste beker van het eerste trainingsweekend ging mee met Lars Jansen naar Winschoten. Dat is waar Lars ook speelt, bij WVV. Ook Lars zien we een nivo aantikken waar we blij van worden. Inmiddels is hij ook in staat dat vast te houden. Maar beter willen we altijd worden. Zo is het ook met Lars. We zien dan ook enorm uit naar de volgende stappen van Lars.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 27 en zondag 29 augustus a.s.

Lars Jansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.