Wil je het seizoen FIT beginnen? Kom dan naar het KEEPERSKAMP vanaf 16 augustus.

Wil jij bij de start van het voetbalseizoen echt TOPFIT zijn? Nu er weer wedstrijden gespeeld mogen worden?  Kom dan naar ons Keeperskamp van Keeping the ZERO in de laatste week van de zomervakantie. Zo bouw je een voorsprong op op jouw concurrentie! Het 5 daagse keeperskamp is van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus a.s.

We gaan er weer vol tegenaan met nieuwe supertoffe oefeningen, volledig gefocust op het ontwikkelen van jouw kwaliteiten als keeper, van ultieme uitdagingen op het gebied van reactievermogen en anticipatie tot show-duiken! 

Je traint in groepjes op nivo, zo kunnen we je optimaal ontwikkelen. En natuurlijk hebben we naast het harde trainen ook tijd voor lol, er zullen er l onder andere TOFFE activiteiten klaarstaan om jullie op een ander manier uit te dagen.

Voor het Zomervakantie keeperskamp kunnen we nog niets zeggen maar verwachten binnenkort hier meer over te kunnen vertellen…

Schrijf je snel in voor de het keeperskamp in de zomervakantie van KEEPING THE ZERO!

Dat kan via deze link: https://keeperskampgroningen.com/aanmelden/

KEEPERSKAMP GRONINGEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.