Iedere week keeperstrainingen in Groningen

Iedere week staan de keepers op het veld. Dat doen ze het hele jaar door. Of het nu vrijdag of zondag is, ze zijn er steevast om te werken aan hun ontwikkeling als keeper. Zo komen de keepers uit alle Noordelijke provincies naar Groningen om beter te worden. Van augustus tot juli.

Tijdens de trainingen is er vanzelfsprekend ook iets te winnen naast het eindspel. De beker die geldt als stimulans voor talentontwikkeling is iets waar de bekers iedere week ook voor strijden. Bij de vrijdag trainingen van 18 juni waren het Casper Borghardt (2010) en Tom Hijszeler (2007) die de bekers mee naar huis konden nemen. Daarmee bleven beide bekers in de stad. Casper speelt bij Lycurgus en Tom bij GRC Groningen.

De in 2010 geboren Casper zien we ook al weer een tijd, alweer ruim twee jaar. En als je het proces doormaakt wordt je automatisch beter. Het proces van iedere week trainen met weer een ander thema maakt je completer, sneller en alerter. Want keepers moeten snel zijn en bovendien snel kunnen denken. Want keepers hebben weinig tijd om te beslissen wat ze moeten doen in welke situatie. Daar is Casper dan ook steeds beter in geworden. Dat proces van beter worden gaat onverminderd door.

De in 2007 geboren Tom zien we zelfs wat langer, ruim drie jaar staat hij samen met ons op het veld. Deze knaap heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ook fysiek. Er staat inmiddels wat in de goal hoor. Tom wilde beter worden, en vooral handiger en sterker toen hij voor de eerste keer kwam. We zijn daarmee goed op weg. Want het proces van beter worden stopt niet. Dat gaat steeds maar door. Tom werkt hard in alle rust. En dan zien we ineens dat hij ballen pakt die hij eerst nog niet pakte. En dat is wat we graag doen. Prikkelen en beter maken.

De volgende trainingen:

Zondag 20 juni (vaderdag)

Vrijdag 25 juni

Zondag 27 juni

Vrijdag 2 juli

Zaterdag 3 juli KEEPERSDAG

Zondag 4 juli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.