Andre Wolfs keeperscoach SC Heerenveen vrouwen

Keepers opleiden en doorontwikkelen is onze passie. Dat doen we sinds 2014. Vanuit alle windhoeken in de drie noordelijke provincies zien we wekelijks veel talenten op vrijdag en zondag op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Daarbij vinden veel keepers hun plek bij een Betaald Voetbalclub. Het ontwikkelen van keepers, zowel jongens als meiden vergt veel precisie. Dat geldt op ieder nivo. Het samenbrengen van talenten is daarbij essentieel voor de doorontwikkeling. Zo kun je bij de club de beste zijn, op de trainingen van Keeping the Zero word je continue uitgedaagd en geprikkeld.

Eigenaar Andre Wolfs van Keeping the Zero is inmiddels ook aangesteld als keeperscoach van SC Heerenveen. Hier zullen de keepers van SC Heerenveen vrouwen (Pure Energie Eredivisie vrouwen), SC Heerenveen beloften en de jeugd verder worden opgeleid en doorontwikkeld. Het is fijn dat we op onze wekelijkse trainingen in Groningen ook veel talentvolle meiden zien, waarbij de lijnen kort zijn.

Andre blijft daarnaast als keeperscoach verbonden aan de KNVB, en vanzelfsprekend bij Keeping the Zero.

Andre Wolfs en Jessica Roosenburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.