Keeperstrainingen altijd met vreugde en plezier

Iedere training doe je weer je best om beter te worden. Niets doen is dan ook geen optie voor de keepers die we iedere week op het veld zien. Zo zijn we de voorbereiding alweer begonnen op seizoen 2021-2022. Want we mogen weer voetballen. Hoe fijn is dat! Zo trainen we lekker door tot de zomervakantie. Met passie en plezier beter worden als keeper. Dat is wat we doen.

Op de training van vrijdag 4 juni ging de bij GVAV spelende Tim van Meel met de beker naar huis in Groningen. Tim, geboren in december 2010, zien we al ruim anderhalf jaar op onze trainingen. Dat hij in december is geboren zet hem op achterstand, zo speelt hij meestal tegen kinderen die 6 tot 11 maanden ouder zijn. In de concurrentie is dat ook het geval. Dat moet hij het hebben van zijn drive, passie en inzet. Dat groeien komt vanzelf. Gewoon goed eten en slapen. En juist in die passie vinden we elkaar. Tim is altijd met een lach op het veld, en als het moet gebeuren in de oefenvormen is hij bloedserieus. Dat maakt het ook zo leuk om met hem te werken. Plezier als basis. Dan komt de ontwikkeling vanzelf.

Tim van Meel

Bij de tweede trainingsgroepen was het Luna Spin die de beker mee naar huis nam in Gieterveen. De in 2008 geboren Luna zien we ook alweer 3 jaar iedere vrijdag. En ja, dan ontstaat er iets he. Zo ook met Luna. Deze meid is enorm leergierig. Ze zit dan ook niet voor niets bij de KNVB selectie. Momenteel nog spelend bij SJO ZVC in Gieterveen, komend seizoen bij Veendam 1894. Luna werkt rustig aan haar doelen. En via een goede bekende kwam ze bij ons. Daar heeft ze geen moment spijt van gehad. Altijd lol met elkaar, en altijd beter worden met elkaar. Zo versterk je elkaar, ook in de trainingsgroepen. Je kunt bij je club wel de beste zijn. Maar als je in een andere omgeving komt moet je gewoon meer doen. Omdat je wordt geprikkeld.

De volgende trainingen zijn op zondag 6 juni, vrijdag 11 juni en weer zondag 13 juni.

Luna Spin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.