Zondag trainingen seizoen 2021-2022 Keeping the Zero ook weer gestart

Nadat vrijdag 28 mei de vrijdaggroepen al waren gestart met seizoen 2021-2022 zijn nu ook de zondag groepen gestart met het nieuwe seizoen. De aanvangstijden zijn gewijzigd naar 10.00 uur en 11.15 uur waardoor de keepers iets rustiger kunnen opstarten.

Bij de eerste keepersgroepen was het de in 2011 geboren Jitse Bonga die de beker mee naar huis in De Blauwe Stad mocht nemen. Jitse speelt zijn wedstrijden bij vv BATO. Deze man kan er wat van. Kenmerkend voor hem is zijn enorme wil om te leren. Daarnaast pakt hij ook nog eens alles in razend tempo op. Keeper wordt je niet zomaar, maar gewoon omdat je de beste wilt zijn in alles wat je doet. Jitse is er zo een, stoer poseerde hij dan ook met gebalde vuist. Op naar de volgende stappen in zijn ontwikkeling.

Jitse Bonga

Bij de tweede keepersgroepen was het de in 2004 geboren Rik Leenstra die de beker mee naar huis in Groningen kon nemen. Rik speelt zijn wedstrijden bij Lycurgus. We zien Rik overigens al ruim 5 jaar. In maart 2016 sloot hij aan bij de keeperstalenten van Keeping the Zero. Toen nog bij de vrijdaggroepen. Inmiddels past de zondag hem beter. Zo is er voor ieder wat wils, qua tijd en qua nivo. Want het geven van prikkels is voor keepers die beter willen worden essentieel.

Dat Rik zich ontwikkeld is al jaren duidelijk, hij wordt alsmaar beter en beter. Een proces dat ook niet stopt als je zelf graag wilt.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 4 juni en zondag 6 juni as.

Rik Leenstra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.