Seizoen 2021-2022 is begonnen!

Vrijdag 28 mei was de KICK OFF voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Op zondag 30 mei as zijn de trappen de keepers die op zondag trainen het seizoen af.

Natuurlijk zijn er weer nieuwe bekers. De eerste twee bekers zijn inmiddels uitgereikt.

Bij de eerste keepersgroepen ging de beker naar de bij HS’88 keepende Dylano Jager. We zien hem al ruim een jaar op onze trainingen. Dat was natuurlijk erg wennen in het begin voor deze in 2011 geboren keeper. Maar Dylano is Dylano. Hij keept het liefst de hele dag. En zo ook bij ons op het veld. Het mooie aan keeper zijn is dat je steeds beter kunt worden. En dat zien we bij hem . Hij is enorm leergierig. Fijn dat zijn doorzettingsvermogen wordt beloond met deze mooie stimulans.

Dylano Jager

Bij de tweede keepersgroepen was het de bij Winsum keepende Sem Veldhuis die de beker mee naar huis kon nemen. Dit is er ook eentje van het zuiverste soort. Nadat hij een jaar geleden kwam aanwaaien uit Winsum heeft Sem een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zijn wilskracht en doorzettingsvermogen zijn dan ook zijn kracht. Altijd is hij serieus met zijn ontwikkeling bezig. En dan zie je wat er gebeurt. Dan word je beter en beter. Dat geldt ook voor de in 2007 geboren Sem.

De volgende trainingen zijn op zondag 30 mei, vrijdag 4 juni en zondag 6 juni a.s.

Sem Veldhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.