Trainen op Corpus in Groningen is met de keepers altijd een feestje

Tijdens de trainingen met de keepers is het altijd een feestje. Zo ook op zondag 7 maart j.l. Iedere week zien we alle talentvolle keepers met maar 1 doel: beter worden.

Bij de eerste trainingsgroepen was het de immer hard werkende Thijmen Nieborg die de beker onder zijn arm mee naar huis kon nemen. Thijmen speelt bij HS 88 uit Hoogezand Sappemeer. De in 2010 geboren Thijmen is er me er eentje. Allereerst is hij geboren op 31 december 2010, daardoor moet hij opboksen tegen jongens die soms wel een jaar ouder zijn. Dat is lastig. Maar Thijmen ie Thijmen. Hij werkt gewoon totdat hij niet meer kan. Zijn spanningsboog is zo groot dat hij altijd maar wil leren. En we doen dat met veel lol. We lachen maar zijn tegelijk bloedserieus. Deze knaap maakt de stapjes die we toejuichen. Hard werken, plezier maken, kijken naar wat er beter kan en dan weer verder. Gewoon heerlijk om met Thijmen te mogen werken.

Thijmen Nieborg

Bij de tweede trainignsgroepen was het ook weer dringen geblazen. De bokaal ging mee met de bij Be Quick 1887 spelende Vasco Hilverda. Deze stadjer werkt hard. Keihard. In stilte. In alle rist zien we hem iedere week. En zo zie je wat er kan gebeuren, Week in week uit het ontwikkelingsprogramma volgen leidt vanzelf tot beter worden. Man wat gaaf voor hem hoe hij zijn eigen koers bepaald. Je bent tenslotte baas over je eigen ontwikkeling en proces. De in 2006 geboren Vasco gaan we nog beter maken. Samen. Gewoon, omdat we plezier hebben samen.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 19 maart en zondag 21 maart as.

Vasco Hilverda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.