De laatste zondagtrainingen van 2020

De laatste zondag trainingen van 2020 zijn een feit. Op zondag 6 december j.l. werden de keepers weer goed onder handen genomen door de keeperscoaches. De komende periode gaan de keepers van familie en vrienden genieten. De wekelijkse ontwikkeltrainingen starten weer in 2021. zie daarvoor ook deze link: https://keepersschoolgroningen.com/trainingen-keepersschool-groningen/

Bij de jongste keepersgroepen was het de bij Bedum keepende Daley Jurna die er met de beker vandoor ging. Deze in 2010 geboren knaap zet grote stappen. We zien hem iedere week sinds juni van 2019. Het proces van beter worden heeft hij als geen ander door. Zo doet hij in stilte de dingen die van hem gevraagd worden. Zijn uitvoering is ook nog eens bewonderenswaardig. Deze jongeman is dan ook een voorbeeld hoe we ontwikkelen graag zien.

Daley Jurna

Bij de oudere keepers was het de in 2005 geboren Bjorn Haddering die de beker mee naar huis kon nemen. De bij Borger keepende Bjorn laat zien dat als je over een wil beschikt je alles kunt bereiken. We zien hem overigens al sinds 2017 iedere week op het veld. Het is mooi dat we keepers op deze wijze kunnen en mogen opleiden. Bjorn is een tijd uit de roulatie geweest met een slepende blessure. Niet getreurd, wan Bjorn heeft zijn focus op het keepen. Zo koos hij voor rust en langzaam weer terug komen. En dat is gelukt. En hoe. Stap voor stap ontwikkelt hij zich, ook na zijn blessure.

De volgende trainingen na de winterbreak zijn op vrijdag 5 en zondag 7 februari a.s.

Bjorn Haddering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.