Keepers ontwikkelen zich

Het was weer een tof weekend waar we weer een mooi thema hebben behandelt. Zo maken de keepers iedere week hun huiswerk en leiden we de keepers individueel en persoonlijk op.

Op vrijdag 9 oktober was het plezier en de drive bij de keepers onverminderd groot. Bij de eerste keepersgroepen was het de bij Be Quick 1887 keepende Florian van der Haar die de beker trots mee naar huis kon nemen als beloning voor zijn ontwikkeling. De in 2010 geboren Florian zagen we al eerder op keepersdagen. Afgelopen zomer ging het vuur bij hem pas echt branden op het keeperskamp. Wat hebben we daar samen een plezier gehad. De absolute basis voor iedere keeper. Iedere week wilde hij zich ontwikkelen om een betere keeper te worden.Zo gezegd zo gedaan en sindsdien zien we hem iedere vrijdag. Zijn passie en inzet is bewonderenswaardig. We volgen hem, coachen en stimuleren hem. Zo wordt hij beter en beter.

Florian van der Haar

Bij de tweede trainingsgroepen was het de bij Winsum keepende Sem Veldhuis. De in 2007 geboren Sem zien we sinds juni van dit jaar iedere vrijdag. Al snel werd hij bezeten van het keeper zijn. Wat een plezier heeft hij in de trainingen. Dat zijn ontwikkeling in een mooie opgaande lijn gaat is dan ook niet meer dan logisch. Stap voor stap werken we samen aan het proces van beter worden.

Sem Veldhuis

Op zondag was het plezier weer net zo groot. Al blijft het jammer dat er geen ouders langs de lijn mogen staan. Toch weten we samen iedere training het maximale te geven. Bij de eerste groepen op zondag 11 oktober was het de bij FVV keepende Thijmen Nieborg die de beker mee terug naar huis kon nemen. De in 2010 geboren Thijmen zien we al sinds februari 2018. Al ruim twee jaar doen we er samen alles aan de beste te worden. En dat lukt. Want Thijmen is er gewoon altijd. Met of zonder een klein pijntje doet hij er weer alles aan om nog beter te worden. Wat een passie!

Thijmen Nieborg

Bij de laatste groepen op de zondag was het de bij Heiligerlee keepende Sydney Gerritsma die de beker mee naar huis nam. Sydney, geboren in 2006, zien we sinds juli 2019 iedere zondag. En dat gaat zo goed dat ze stappen maakt. De stappen die ze zelf graag wil. Zo verander je wel eens van groep of omgeving. Dat is alleen maar goed. Simpelweg omdat je altijd intrinsiek gemotiveerd moet zijn en je moet kunnen omgaan met iedere situatie als keeper in het veld. Sydney laat zien dat ze een duidelijk doel heeft. Gericht werkt ze daarom aan haarzelf. En snapt ze heel erg goed wat er van haar gevraagd wordt.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 23 oktober en zondag 25 oktober a.s.

Sydney Gerritsma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.