Coronaprotocol : vooralsnog geen ouders langs de lijn

Maandag 28 september maakte premier Rutte de maatregelen bekend i.v.m.  de stijgende verspreiding van het Coronavirus. Gelukkig kunnen we gewoon keepers blijven ontwikkelen en blijven we samen iedere week op het veld staan. Dat geldt natuurlijk voor de vrijdag en de zondag. We zullen net zo veel plezier hebben 🙂

De aangescherpte maatregelen zijn in ieder geval voor de duur van drie weken tot en met 20 oktober a.s. Concreet betekent het voor ons dat de kantine gesloten zal zijn. Daarnaast mogen er geen ouders, andere familieleden of bekenden langs de lijn of op het sportpark. Het is noodzakelijk als samenleving de verantwoordelijkheid te nemen alle genomen maatregelen strikt op te volgen.

De keepersdag op maandag 12 oktober gaat gewoon door.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.