Talentontwikkeling met keepers op Corpus den Hoorn

Keepers doen er alles aan om beter te worden. Zo staat de talentontwikkeling van alle keepers in het middelpunt tijdens de wekelijkse trainingen op Corpus den Hoorn in Groningen. Of je nu zeven jaar bent of 17, Dat doet er niet toe, we trainen samen om beter te worden.

Bij de eerste keepersgroepen was het de in 2010 geboren Kyano Meijer die er met de beker mee vandoor ging. Kyano speelt zijn wedstrijden bij GRC Groningen. Deze kleine man kan er wat van hoor. Hij pakt steeds meer ballen vast, heeft enorm veel plezier en pakt alle tips heel snel op.

Kyano Meijer

Bij de tweede trainingsgroepen was het de in 2007 geboren Aaron Wanki die de beker mee naar huis kon nemen. Aaron speelt zijn wedstrijden bij HFC15. Simpelweg omdat hij op hoog nivo wil spelen. We zien hem overigens al sinds mei 2016. Al ruim 4 jaar werken we samen onafgebroken aan zijn ontwikkeling. Toen hij binnenkwam in 2016 was het nog een kleine knaap van 9 jaar. Inmiddels groeit hij hard en zien we een zelfverzekerde keeper van 13 in de goal die zijn mannetje staat. Het is mooi om van dichtbij de ontwikkeling van alle keepers te mogen meemaken.

Aaron Wanki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.