Het proces van ontwikkelen van keepers

Het ontwikkelen van keepers is een mooi proces. Het liefst start je vandaag met keepen en ben je morgen de beste. Dat werkt natuurlijk niet zo. Je traint, je voetbalt, je maakt fouten en daar leer je weer van.Fouten maken is goed, al is dat voor veel mensen vaak lastig te begrijpen. Het ontwikkelen is een proces, je gaat dingen door krijgen. En dan toepassen en dan vallen de puzzeltukjes vanzelf in elkaar.

De eerste beker op vrijdag 12 juni ging naar de bij Harkema Opende keepende Demian Hamstra. Demian, geboren in 2010, zien we iedere vrijdag. Zijn aandacht voor de bal en zijn omgeving wordt groter en groter. Dan volgt ontwikkeling. Juist dat is wat Demian als geen ander laat zien.

Demian Hamstra

De tweede beker bij de training van 12 juni ging naar de bij Stadspark keepende Simnon de Greef. Simon, geboren in 2006, is het type keeper hard werken. Met plezier en passie. Zo staat hij op het veld. Met een lach en soms met een traan werkt hij hard. Opgeven is voor hem geen optie. Als het even niet lukt gaan we gewoon hard verder. En zo ontwikkel je je. Beter worden is dan ook zijn motto.

De volgende trainingen zijn zondag 14 juni, vrijdag 19 juni en zondag 21 juni.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.