Seizoen 20-21 weer volop gestart

Vrijdag 5 juni is het seizoen 20-21 voor de keepers weer gestart. Het regende even kort maar dat mocht de pret niet drukken.Natuurlijk hadden we ook weer nieuwe bekers voor de keepers.

Zo ging de eerste beker van het seizoen naar de bij VEV67 keepende Siem Landkroon. De in 2011 geboren Siem zien we sinds januari van dit jaar iedere vrijdag op de trainingen. Simpelweg omdat hij beter wilde worden, en via via van ons had gehoord. En wat een plezier straalt hij uit. En wat te denken van zijn trap, die is al bovengemiddeld goed. De energie en plezier die Siem op het veld legt slaat ook nog eens over op de andere keepers. De beker ging dan ook terecht mee onder de arm naar Leek.

Siem Landkroon

Bij de tweede keepersgroepen ging de wisselbeker mee naar de bij Hoogezand keepende Yannick Korte. Yannick zien we ook al een hele tijd. Sinds mei 2015 zien we hem iedere vrijdag. Inmiddels is de in 2004 geboren Yannick een uit de kluiten gewassen vent geworden. Het plezier wat hij uitstraalt is alleen maar mooi om te zien. Zijn kwaliteit wordt dan ook steeds hoger.

De volgende trainingen zijn op zondag 7 juni en vrijdag 12 juni a.s.

Yannick Korte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.