Laatste bekerwinnaars 2019-2020 zijn keepers van TLC en Velocitas

Het seizoen 2019-2020 zit er nu dan ook echt op. Een kleine break door de Corona maatregelen mocht de pret uiteindelijk niet drukken. Het seizoen 2020-2021 begint alweer op vrijdag 5 juni en zondag 7 juni. Zo trainen we lekker met elkaar door tot de zomervakantie. Juist nu het weer zo lekker is doe je niets liever dan op het veld staan.

De keepers die op zondag trainen hadden ook weer veel plezier op 24 mei. Natuurlijk waren er nog twee bekers te vergeven nadat vrijdag Ivar Brons (SJO Oldambt) en Jesse Wubs (Lycurgus) de bekers definitief mee naar huis namen.De eerste beker van de zondag ging naar de bij TLC uit Leek keepende Mark Woortmeijer. De in 2008 geboren Mark traint al sinds mei 2017 iedere zondag samen met ons om beter te worden. Man wat een ventje is dit. Slaat geen training over, als je hem op zijn donder geeft gaat hij nog meer zijn best doen, neemt alles op wat je tegen hem zegt en is intrinsiek gemotiveerd tot op het bot. Dat Mark de beker van 2019-2020 mag houden is dan ook een mooie beloning voor zijn inzet en ontwikkeling.

Mark Woortmeijer

De laatste beker van 2019-2020 ging naar de bij Velocitas 1897 keepende Jelmer Hofstede. Dit is er ook eentje hoor. Toen we in 2014 begonnen met het opleiden van keepers was hij er als de kippen bij. De in 2004 geboren Jelmer hebben we inmiddels zien uitgroeien tot een echte keeper. Wat een uitstraling! Iedere week komt hij trouw op zijn fiets op Corpus den Hoorn om met zijn vrienden te trainen, gewoon omdat hij de zondag de leukste training van de week vindt. Leren en plezier hebben, dat is wat hij graag doet. Niet voor niets hou je het dan zolang met elkaar vol. Dat Jelmer de beker definitief mee naar huis kan nemen is dan ook een beloning voor zijn tomeloze inzet en passie voor het keepersvak.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 5 juni 2020
  • Zondag 7 juni 2020
Jelmer Hofstede

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.