Eerste bekerwinnaars 2019-2020 bekend

Vrijdag 22 mei 2020 was de afsluiting van het seizoen voor de keepers die op vrijdag trainen. Niet getreurd overigens. Het nieuwe seizoen begint voor de keepers alweer op vrijdag 5 juni en zondag 7 juni a.s. Volgende week zijn er geen trainingen ivm het Pinksterweekend.

Traditioneel worden de bekers op de laatste training uitgereikt aan de keepers die, zonder anderen te korte te doen, een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Zo worden er op de vrijdag twee bekers uitgereikt en op zondag eveneens twee bekers. De keepers mogen de bekers houden als beloning voor hun ontwikkeling en als stimulans zich nog verder te ontwikkelen.

De eerste bekerwinnaar werd de in 2009 geboren IVAR BRONS, spelend bij SJO Oldambt. De in Westerlee wonende Ivar zien we als sinds maart 2017 iedere vrijdag. Man wat heeft deze knaap een ontwikkeling doorgemaakt. Intrinsiek gemotiveerd slaat hij daadwerkelijk geen enkele training over. De beker ging trots mee in de auto terug naar huis.

Ivar Brons

De tweede bekerwinnaar werd de in 2004 geboren JESSE WUBS. Jesse speelt zijn wedstrijden bij Lycurgus. De drive en energie die Jesse aan de dag legt is wat we graag zien. Daar neemt hij ook de keepers in mee waar hij mee traint. Sinds augustus 2018 zien we hem iedere vrijdag. Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat hij het komend seizoen hoger gaat proberen bij GVAV. Gewoon de uitdaging aangaan, nieuwe omgeving en extra prikkels kunnen zorgen voor een extra boost in zijn ontwikkeling. Daarnaast blijven we natuurlijk samen werken aan zijn ontwikkeling om nog beter te kunnen worden.

De volgende trainingen zijn op zondag 24 mei. De start van seizoen 2020-2021 is op vrijdag 5 juni en zondag 7 juni a.s.

Jesse Wubs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.