De zondag met de keepers is weer als een feestje

De Corona maatregelen zijn er dan nog steeds. We passen ons gewoon aan. De keepers doen dat net zo. De ouders doen ook een duit in het zakje. Trouw brengen ze hun kroost naar Corpus omdat ze graag willen trainen om beter te worden. Het is eigenlijk een beetje als een feestje. Kinderen worden gebracht en gehaald. De ouders doen in die tijd iets anders omdat ze het park nog niet op mogen. Dus even wandelen, rondje hardlopen, koffie drinken in de auto of gewoon lekker in de zon zitten. De keepers ervaren de trainingen als een waar feest, het plezier spat er weer af.

De eerste beker van zondag 10 mei ging naar Jarno Kleine. De in 2009 geboren Jarno speelt zijn wedstrijden voor FC Emmen. In maart 2019 zagen we hem voor het eerst op de zondag. We zijn ruim een jaar verder, wat een ontwikkeling heeft deze kleine man doorgemaakt. Zijn trap is een van die dingen. Mooi om te zien dat hij steeds beter een bal kan neerleggen waar hij wil. Het pareren van ballen gaat langzaam maar zeker over naar het vasthouden van ballen. Als je doorhebt dat dit ook beter is heb je de eerste slag al gewonnen. Jarno is niet alleen leergierig, hij luistert goed naar de aanwijzingen die hij krijgt.

Jarno Kleine

De tweede beker op MOEDERDAG ging naar de bij WVV keepende Dylano Dusseljee. De in 2005 geboren Dylano zien we al sinds mei 2017. En man, wat we bij hem zien is om trots op te zijn. Zowel voor hemzelf, zijn ouders als de trainersstaf. Mooi voorbeeld ook dat hard werken loont. Toen nog bij SC Scheemda in de goal, daarna de overstap naar WVV gemaakt en dat was lastig. Je bent nieuw en moet onderaan de ladder beginnen. Toch was hij in staat om zijn stempel af te drukken bij de club en werd zijn potentie gelukkig ook daar herkend. Gezien zijn passie en drive om te leren gaat hij nog wel weer een mooie stap maken de komende tijd.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 15 mei en zondag 17 mei a.s.

Dylano Dusseljee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.